vineri

Pui "chinezesc"

Puiul e "made in Romania", dar cica e gatit in stil asiatic.
Pai avem asa: una bucata chicken piept, orez din ala smecher care nu se lipeste (luat de la Selgros), sos de soia, sos chili, ardei gras, ceapa, usturoi.
Orezul se gaseste la cutii care contin 4 pungulite de 125g fiecare (una ajunge pentru 3 portii).
Actiunea:
se taie puiul cubulete, iar legumele...la fel
se pune puiul la rumenit in ulei de masline
Cand e patruns se scoate pe o farfurie si se pun la calit ceapa, ardeiul si usturoiul.

Cand incepe sa miroasa bine se adauga carnea; se pun sosul de soia si sosul de chili dupa gust.
Cand vi se pare ca e gata inseamna ca chiar e gata.
Se pune peste orez si se mananca cu pofta.


Sa va lingeti pe degete!



inspirat de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu