marți

Rulouri din piept de pui

Se ia un pui, se alearga, se oboseste si apoi BAU! se sperie si e tocmai bun de donat organeeee.... Luam repede pieptul, il zapacim bine cu niste ciocane (cu striatii ca sa fim mai sadici)
si il lasam sa se relaxeze pana pregatim noi restul de ingrediente: niste ardei grasuti, vreo 2 oo (a se citi oua), niste branzica, niste ciuperci (cumparate ca sa fim siguri ca nu sunt de unica folosinta) si cei mai are fiecare prin frigider.
Procedura:
- facem o omleta pe care o facem bucati-bucatele
- calim ciupercile (cica daca le pun crude le mananc singur)
- ardeiul se taie ... cumva
- se pune si niste branza etc
Chestiile astea de mai sus se amesteca si se invelesc in fasiile de piept.
Se leaga bine, ca daca puiul a fost mai sportiv sa nu sara din tava.
...bla-bla-bla... se pun in tava de yena cu putin ulei de masline si se baga la cuptor.
Sa nu uitati sa-l verificati peste ceva timp. E gata cand se rumeneste.
Papa bun!
De la Mircea Bucataru'!


inspirat de aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu