marți

Muschi de porc la gratar cu legume si spaghete

O reteta usoara si destul de rapida.
Aveam niste muschi de porc. SI m-am gandit sa-l combin eu cu ceva. A iesit bun pana la urma.
Pe langa porcusor am folosit: 2 fire de ceapa verde, 1 dovlecel, 2 catei de usturoi, o rosie, putin ghimbir si condimente.
Pentru inceput punem la calit uleiul de masline impreuna cu usturoiul, frunzele de la ceapa verde si putin ghimbir ras.
Intre timp am taiat dovlecelul fasii subtiri pe care le-am aruncat in tigaie la calit.
Peste muschi am presarat: sare, piper, putin cimbru, coriandru, un varf de boia dulce si un strop de ulei de masline.
Am asezat muschiul pe gratar, insotit de ceapa si o rosie.
Intre timp au fiert si cateva spaghete pe care le-am amestecat cu dovlecelul din tigaie.

Finalul a fost gustos.

:-)

2 comentarii:

Horatiu Vasilescu spunea...

mi-ai facut pofta....

Mircea spunea...

Pune mana pe tigaie :)

Trimiteți un comentariu